Пекинг

  во

  Постои една огорченост во смисла на третманот на општеството, на околината, на авторитетите коишто треба всушност да дадат поддршка на она што се нарекува ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Европските лидери се собраа минатата недела на самитот за да разговараат за Кина, што е можеби најголемиот надворешeн економски и дипломатски предизвик со кои ...
  сите 7 | | | веќе видена

  „Идентитети што не смеат да се пропуштат“ е темата на годинашното јубилејно 15. издание на Танц фест Скопје, во организација на Културниот центар „Интерарт“. ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Зао Шји, кинеската кореографка, танчарка и уметничка директорка на Интернационалниот фестивал „The New“ од Пекинг, Кина е добитник на годинашната јубилејна ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Овогодинешната, јубилејна награда МЕНАДА за врвни остварувања во областа на танцот, оди во рацете на госпоѓата Зао Шји, кинеска короеграфка, танчерка и ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Зао Шји, кинеската кореографка, танчарка и уметничка директорка на Интернационалниот фестивал „The New“ од Пекинг, Кина е добитник на годинашната јубилејна ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Зао Шји, кинеската кореографка, танчарка и уметничка директорка на Интернационалниот фестивал „The New“ од Пекинг Кина е добитник на годинашната јубилејна ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Тие на ЕП забележаа резултати над т.н. минимален квалификациски скор (МКС), што дава можност, врз основа на поднесена апликација до Трипартитната комисија на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Фондот за иновации и технолошки развој во партнерство со порталот Факултети.мк спроведе комплексна анализа на актуелната состојба за да се најде решение не ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Русија испратила во нивната татковина речиси две третини од 30.000 работници од Северна Кореја кои работеле таму, додека Кина вратила повеќе од половината од ...
  сите 37 | | | веќе видена