Пекинг

  во

  Кинескиот претседател Си Џинпнг изјави денеска дека Пекинг сака да работи на трговски договор со САД, но не стравуваат да возвратат во случај на нови санкции ...
  сите 26 | | | веќе видена

  „Кина сака да направи иницијален трговски договор со САД и се обидува да ја избегне трговската војна, но не се плаши да возврати кога е тоа потребно“, порача ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Кинескиот претседател Кси Џинпнг изјави денеска дека Пекинг сака да работи на трговски договор со САД, но не стравуваат да возвратат во случај на нови санкции ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Кинескиот претседател Си Џинпинг изјави денеска дека Пекинг сака да работи на трговскиот договор со САД, но не се плаши да возврати во случај на нови ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Кинескиот претседател Си Џипинг изјави денеска дека Пекинг сака да работи на трговски договор со САД, но не стравуваат да возвратат во случај на нови санкции ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Кинескиот претседател Си Џинпнг изјави денеска дека Пекинг сака да работи на трговски договор со САД, но не стравуваат да возвратат во случај на нови санкции ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Новиот руско-кинески акциски план за постигнување договор на Корејскиот полуостров е предаден на Северна Кореја и наскоро ќе биде испратен до сите ...
  сите 37 | | | веќе видена