Пекинг

  во

  Американска делегација предводена од заменикот претставник за трговија Џефри Геришаем, на 7 и 8 јануари ќе престојува во Пекинг за трговски преговори со Кина, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Канадската Влада порача дека 13 нејзини државјани се уапсени во Кина откако Канада на барање на САД го уапси Менг Ваншу, лидерка на Хуавеј. Во меѓувреме, ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Бројот на жители во Кина, земјата со најголем број на луѓе, минатата година прв пат падна во последните 70 години, оценуваат експертите, наспроти откажувањето ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Канадската Влада порача дека 13 нејзини државјани се уапсени во Кина откако Канада на барање на САД го уапси Менг Ваншу, лидерка на Хуавеј. Во меѓувреме, ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Бројот на жители во Кина, земјата со најголем број на луѓе, минатата година прв пат падна во последните 70 години, оценуваат експертите, наспроти откажувањето ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Канадската Влада порача дека 13 нејзини државјани се уапсени во Кина откако Канада на барање на САД го уапси Менг Ваншу, лидерка на Хуавеј.Во меѓувреме, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Бројот на жители во Кина, земјата со најголем број на луѓе, минатата година прв пат падна во последните 70 години, оценуваат експертите, наспроти откажувањето ...
  сите 6 | | | веќе видена