Пекинг

  во

  На кинескиот претседател Си Џинпинг нема да му недостигаат сонародници за време на кратката обиколка на Рим во рамки на неговата државна посета на првата од ...
  сите 41 | | | веќе видена

  На кинескиот претседател Си Џинпинг нема да му недостигаат сонародници за време на кратката обиколка на Рим во рамки на неговата државна посета на првата од ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека казнени мерки наметнати врз царинските давачки на Кина можат да останат на сила подолг период, не ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Во пресрет на Самиот на ЕУ, Франција повика на единство и координација меѓу земјите членки на Унијата за кинескиот проект на „Новиот пат на свилата“, особено ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Вкупно 1.781 граѓани ќе гласаат во 32 дипломатско – конзуларни претставништва и конзуларни канцеларии на Република Северна Македонија во странство на ...
  сите 38 | | | веќе видена