Пекинг

  во

  Во Пекинг е отворена антистрес соба во која клиентите имаат половина час да кршат шишиња, мобилни телефони, електронски уреди и слични предмети, за да се ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Консултантската фирма JBC Energy проценува дека производството во овој месец веројатно ќе надмине 12 милиони барели дневно. На светските пазари, цените на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Кинескиот извоз во декември минатата 2018 година забележал најголем пад во последните две години и покрај најбрзиот раст на извозот во последните седум години, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Зајакнувањето на соработката меѓу Кина и Русија претставува најголема закана за Соединетите држави, а руско-кинеската „антанта“ би можела да стане најголемиот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Саудиска Арабија планира да изгради рафинерија за нафта од 10 милијарди долари во пристанишнот град Гвадар во Пакистан. Тоа го најави министерот за енергетика ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Новинарите од британски Гардијан беа во близина на кампот за превоспитување во регионот Ксинџијанг . Среде големо поле е сместен кампот , окружен со високи ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Саудиска Арабија планира да изгради рафинерија за нафта од 10 милијарди долари во пристанишнот град Гвадар во Пакистан. Тоа го најави министерот за енергетика ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Саудиска Арабија планира да изгради рафинерија за нафта од 10 милијарди долари во пристанишниот град Гвадар во Пакистан. Тоа го најави министерот за енергетика ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Саудиска Арабија планира да изгради рафинерија за нафта од 10 милијарди долари во пристанишнот град Гвадар во Пакистан. Тоа го најави министерот за енергетика ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Саудиска Арабија планира да изгради рафинерија за нафта од 10 милијарди долари во пристанишнот град Гвадар во Пакистан. Тоа го најави министерот за енергетика ...
  сите 32 | | | веќе видена