Методиј

  во

  Меморандум за соработка денеска во Скопје ќе потпишат Фармацевтскиот факултет при Универзитетот Св.Кирил и Методиј и Шангајскиот Институт за Материја Медика ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Меморандум за соработка денеска во Скопје ќе потпишат Фармацевтскиот факултет при Универзитетот Св.Кирил и Методиј и Шангајскиот Институт за Материја Медика ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Професорот Коста Пеев, еден од најстарите живи слависти и македонисти, студент на Блаже Конески и експерт за дијалектите на Егејска Македонија, ја донираше ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Централниот митинг на претседателскиот кандидат на СДСМ и коалицијата, Стево Пендаровски, ќе се одржи денеска во Скопје во 14 часот пред зградата на ЕУ Инфо ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Како се станува „пиварец“, изборот на средното училиште е премногу важен за да се зема здраво за готово, Христина Петрушевска-Миќиќ го живее својот сон сместен ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Професорот Коста Пеев, еден од најстарите живи слависти и македонисти, студент на Блаже Конески и експерт за дијалектите на Егејска Македонија, ја донираше ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Кандидатката за претседателка на државата од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, Гордана Сиљановска Давкова, вечерва во 19 часот ќе го одржи централниот митинг во Скопје ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Кандидатката за претседателка на државата од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, Гордана Сиљановска Давкова, вечерва во 19 часот ќе го одржи централниот митинг во Скопје ...
  сите 49 | | | веќе видена