Методиј

  во

  Со давањето заклетва на денешната пленарна седница, Васил Стерјовски и официјално стана пратеник во албанскиот законодавен дом. Со тоа тој стана првиот ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Академијата на науките и уметностите на Република Северна Македонија (МАНУ) денеска одбележува 100 години од раѓањето на академик Ѓорѓи Филиповски. Во рамки на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Академик Ѓорѓи Филиповски, единствениот жив од тројцата основачи на МАНУ, на 6 мај наполни 100 години, а денес во 12 часот во Академијата ќе се одржи свеченост ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Оваа година неколку празници се паѓаат во неработни денови, но исто така неколку се со споени викенди, како што беше за Велигден. Наскоро, односно на 24 мај, ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Академијата на науките и уметностите на Република Северна Македонија (МАНУ) денеска одбележува 100 години од раѓањето на академик Ѓорѓи Филиповски. Во рамки на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Академијата на науките и уметностите на Република Северна Македонија (МАНУ) денеска одбележува 100 години од раѓањето на академик Ѓорѓи Филиповски.Во рамки на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Академијата на науките и уметностите на Република Северна Македонија (МАНУ) денеска одбележува 100 години од раѓањето на академик Ѓорѓи Филиповски. Во рамки на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска го претстави проектот „Со европско знаење до европската престолнина“ пред студентите од ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Центарот за помош на лица со ментален хендикеп Порака од Неготино ќе се реконструира со помош на француската меѓународна корпоративна фондацијата „Сент Гобен ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Меѓународната корпорација Фондацијата Saint-Gobain Initiatives со седиште во Франција и Хабитат Македонија, дел од мрежата на Habitat for Humanity ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, денеска го претстави проектот „Со европско знаење до европската престолнина“ пред студентите од ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Заменик претедателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи денес го претстави проектот „Со европско знаење до европската престолнина“ пред ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Денес, Меѓународната корпорација Фондацијата Saint-Gobain Initiatives со седиште во Франција и Хабитат Македонија, дел од мрежата на Habitat for Humanity ...
  сите 8 | | | веќе видена