Методиј

  во

  И оваа година фондацијата „Трајче Мукаетов“ додели 40 стипендии за најдобрите студенти на Медицинскиот и на Фармацевтскиот факултет. Исто така, најдобрите ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Откако во јавноста се крена сериозна паника и имаше лавина од реакции на револтирани родители и граѓани поради делењето на непознати пилули на бруцошите во ...
  | | веќе видена

  Бригадниот генерал Методиј Хаџи Јанев и командант на полкот за специјални операции на својот фејсбук профил напиша дека е горд на снајперистите од Армијата на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Чест ми е да ве поздравам на првата Национална конференција за византологија и медиевистика. Летово, додека престојував во вилата „Билјана” во Охрид, кај мене ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Со автентичен јазик и со писмо преполно симболика, чија смисла се наѕира во знаците со половично скриено, Ивана Настески со нагласен снажен темперамент, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Фондацијата „Трајче Мукаетов“ и единаесетта година по ред, доделува стипендии на студенти на Фармацевтскиот и Медицинскиот факултет при Универзитетот „Св. ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Врз база на апликациите кои пристигнале и согласно правилата, Фондацијата „Трајче Мукаетов“ и годинава ќе додели 12 стипендии на студенти на Фармацевскиот ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Дванаесет студенти од Фармацевтскиот факултет и 28 студенти од Медицинскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ годинава ќе добијат стипендии од ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Четириесет нови стипендии традиционално и годинава доделува Фондацијата „Трајче Мукаетов“ од кои 12 за студенти на Фармацевтскиот факултет и 28 на студенти на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Четириесет нови стипендии традиционално и годинава доделува Фондацијата „Трајче Мукаетов“ од кои 12 за студенти на Фармацевтскиот факултет и 28 на студенти на ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Четириесет нови стипендии традиционално и годинава доделува Фондацијата „Трајче Мукаетов“ од кои 12 за студенти на Фармацевтскиот факултет и 28 на студенти на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Фондацијата „Трајче Мукаетов“ и единаесетта година по ред, доделува стипендии на студенти на Фармацевтскиот и Медицинскиот факултет при Универзитетот „Св. ...
  сите 18 | | | веќе видена