Методиј

  во

  Тимовите кои ги анализираат учебниците немаат надлежност да ги менуваат содржините, туку да дадат препораки. Забелешки има, а разговорите течат во астмосфера ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ од Скопје од своето основање до денеска неуморно работи на најзначајните национални проекти што резултира со ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ од Скопје од своето основање до денеска неуморно работи на најзначајните национални проекти што резултира со ...
  сите 4 | | | веќе видена