Методиј

  во

  Архитектонскиот факултет при универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ од Скопје воведува нов пристап во урбанистичкото планирање на просторот, заради што за ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Студентскиот Паралемент на Факултетот за електротехника и информациски технологии при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ ВЕ ПОКАНУВА на бруцошка забава која ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Локалната самоуправа на општина Крива Паланка ја продолжи постапката за стипендирање талентирани ученици, средношколци и студенти од градот, а воведе и ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев, денеска присуствуваше и се обрати на настан во организација на Државниот завод за статистика посветен на Денот на ...
  | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев, денеска присуствуваше и се обрати на настан во организација на Државниот завод за статистика посветен на Денот на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев, денеска присуствуваше и се обрати на настан во организација на Државниот завод за статистика посветен на Денот на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев, денеска присуствуваше и се обрати на настан во организација на Државниот завод за статистика посветен на Денот на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев денеска присуствуваше и се обрати на настан во организација на Државниот Завод за статистика посветен на Денот на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  По повод европскиот ден на статистиката, денес на Економскиот факултет – Скопје, се одржа настан под мотото „Подобри податоци – подобар живот“. На овој настан ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Република Македонија е посветена на имплементирање на европските вредности и денеска на одбележувањето на Европскиот ден на статистика ја потпиша Декларацијата ...
  сите 18 | | | веќе видена

   Декларацијата ја потпишаа премиерот Зоран Заев. - Националниот статистички систем во Македонија се развива и понатаму ќе се развива во согласност со правилата ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев, денеска присуствуваше и се обрати на настан во организација на Државниот завод за статистика посветен на Денот на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Европски ден на статистиката: Македонија е посветена на имплементирање на ЕУ вредности Република Македонија е посветена на имплементирање на европските ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Агенцијата за иселеништво на Република Македонија на 19, 20 и 21 Октомври 2018 година во Охрид организира Конференција, на која ќе се разговара за промоција на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Државниот завод за статистика денес претставува синоним за независна институција која постојано ги унапредува и модернизира своите истражувачки процеси и ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Република Македонија е посветена на имплементирање на европските вредности и денеска на одбележувањето на Европскиот ден на статистика ја потпиша Декларацијата ...
  сите 24 | | | веќе видена