Методиј

  во

  Министерството за животна средина и просторно планирање реализира повеќе еко-проекти во Битола чија динамика се остварува благодарение на соработката со ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Министерството за животна средина и просторно планирање реализира повеќе еко-проекти во Битола чија динамика се остварува благодарение на соработката со ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Студенти, станари во студентските домови „Стив Наумов“ периодов биле мета на кражби. Додека студентите седат дома поради пандемијата на коронавирусот, а ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Свети Наум е најблискиот соработник на свети Климент, првиот словенски епископ. Во делото на просветувањето на Словените со евангелската вистина тој ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Ако свети Климент Охридски остана во споменот на народот со својата просветителска дејност, со подучување на народот не само на пишување и читање, туку и на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Ако свети Климент Охридски остана во споменот на народот со својата просветителска дејност, со подучување на народот не само на пишување и читање, туку и на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Ако свети Климент Охридски остана во споменот на народот со својата просветителска дејност, со подучување на народот не само на пишување и читање, туку и на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Ако свети Климент Охридски остана во споменот на народот со својата просветителска дејност, со подучување на народот не само на пишување и читање, туку и на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Ако свети Климент Охридски остана во споменот на народот со својата просветителска дејност, со подучување на народот не само на пишување и читање, туку и на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Именден празнуваат: Наум, Наумче, Науме, Наумка… Ако свети Климент Охридски остана во споменот на народот со својата просветителска дејност, со подучување на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  По повод 70 години од постоењето на Економскиот факултет при Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје, а со поддршка од Институтот на овластени ревизори на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  По повод 70 години од постоењето на Економскиот Факултет – Скопјепри Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје а со поддршка од Институтот на овластени ...
  сите 20 | | | веќе видена

  По повод 70 години од постоењето на Економскиот Факултет – Скопје при Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје а со поддршка од Институтот на овластени ...
  сите 20 | | | веќе видена