Методиј

  во

  Евентуалното одложување на добивањето на датум за преговорите, најдоцна до почетокот на идната година, не треба да го зголеми евро-скептицизмот во нашата ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Македонските ученици и наставници вклучени во програмата „Училишта на 21 век“ ги претставија своите проекти со микробит минатиов петок на Skopje Mini Maker ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Евентуалното одложување на добивањето на датум за преговорите, најдоцна до почетокот на идната година, не треба да го зголеми евро-скептицизмот во нашата ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Евентуалното одложување на добивањето на датум за преговорите, најдоцна до почетокот на идната година, не треба да го зголеми евро-скептицизмот во нашата ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Македонското политолошко друштво и Ректоратот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј„ денес во универзитетскот кампус се организатори на академската дебата на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Македонското политолошко друштво и Ректоратот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј„ денес во универзитетскот кампус се организатори на академската дебата на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Македонското политолошко друштво и Ректоратот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј„ денес во универзитетскот кампус се организатори на академската дебата на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Ректоратот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј„-Скопје и Македонското политолошко друштво денес од 12 часот во Ректоратот на УКИМ организираат академска ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Ректоратот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ и Македонското политолошко друштво утре во универзитетскот кампус се организатори на академската дебата на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Ректоратот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ и Македонското политолошко друштво утре во универзитетскот кампус се организатори на академската дебата на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Ректоратот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ и Македонското политолошко друштво утре во универзитетскот кампус се организатори на академската дебата на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Ректоратот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ и Македонското политолошко друштво утре во универзитетскот кампус се организатори на академската дебата на ...
  сите 24 | | | веќе видена