Методиј

  во

  Младинскиот образовен форум (МОФ) реагира што сè уште не се применува Законот за високо образование донесен минатиот мај и не се формирани телата што тој ги ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Претседателот Стево Пендаровски бара разрешување на Иванка Додовска од Националниот совет за евроинтеграции, а на нејзино место бара да биде именуван ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија, денеска упати известување до претседателот на Комисијата за прашања на изборите и именувањата на ...
  сите 32 | | | веќе видена

  На 2 мај 2018 година Собранието го изгласа новиот, долгоочекуван Закон за високото образование (ЗВО). Овој нов закон внесе надеж помеѓу академската заедница и ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Претседателот Стево Пендаровски бара разрешување на Иванка Додовска од Националниот совет за евроинтеграции, а на нејзино место бара да биде именуван ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Младинскиот образовен форум (МОФ) реагира што сè уште не се применува Законот за високо образование донесен минатиот мај и не се формирани телата што тој ги ...
  сите 20 | | | веќе видена

  На 2 мај 2018 година Собранието го изгласа новиот, долгоочекуван Закон за високото образование (ЗВО). Овој нов закон внесе надеж помеѓу академската заедница и ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Младинскиот образовен форум (МОФ) реагира што сè уште не се применува Законот за високо образование донесен минатиот мај и не се формирани телата што тој ги ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Претседателот Стево Пендаровски бара разрешување на Иванка Додовска од Националниот совет за евроинтеграции, а на нејзино место бара да биде именуван ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Младинскиот образовен форум (МОФ) реагира што сè уште не се применува Законот за високо образование донесен минатиот мај и не се формирани телата што тој ги ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија, денеска упати известување до претседателот на Комисијата за прашања на изборите и именувањата на ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија, денеска упати известување до претседателот на Комисијата за прашања на изборите и именувањата на ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Кабинетот на Претседателот, денеска упати известување до претседателот на Комисијата за прашања на изборите и именувањата на Собранието на Македонија, Илија ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија, денеска упати известување до претседателот на Комисијата за прашања на изборите и именувањата на ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Александар Спасов e предложен за претставник на Кабинетот на претседателот во Националниот совет за евроинтеграции. Како што соопштија од Кабинетот, денеска до ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Техничките факултети при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје денеска ќе ја одбележат 60-годишнината од постоењето. На одбележувањето што ќе се одржи ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Техничките факултети при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје денеска ќе ја одбележат 60-годишнината од постоењето. На одбележувањето што ќе се одржи ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија, денеска упати известување до претседателот на Комисијата за прашања на изборите и именувањата на ...
  сите 32 | | | веќе видена