Методиј

  во

  Владата на денешната седница донесе одлука да ги задолжи сите институции да извршат промена на јавните табли на своите влезови во однос на името на државата, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлука да ги задолжи сите институции да извршат промена на јавните табли на своите влезови во однос на името на државата, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлука да ги задолжи сите институции да извршат промена на јавните табли на своите влезови во однос на името на државата, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлука да ги задолжи сите институции да извршат промена на јавните табли на своите влезови во однос на името на државата, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Kонференција насловена како „Женско лидерство во областа на безбедноста на Република Северна Македонија“ се одржа денеска во Факултетот за безбедност при ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Енергетиката е еден од најголемите загадувачи на животната средина, градовите се претворени во хомогена смеса од многу комплексни загадувачи и состојбата не се ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Kонференција насловена како „Женско лидерство во областа на безбедноста на Република Северна Македонија“ се одржа денеска во Факултетот за безбедност при ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Енергетиката е еден од најголемите загадувачи на животната средина, градовите се претворени во хомогена смеса од многу комплексни загадувачи и состојбата не се ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Kонференција насловена како „Женско лидерство во областа на безбедноста на Република Северна Македонија“ се одржа денеска во Факултетот за безбедност при ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Денеска на Факултетот за безбедност при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје се оджа конференција насловена како „Женско лидерство во областа на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Енергетиката е еден од најголемите загадувачи на животната средина, градовите се претворени во хомогена смеса од многу комплексни загадувачи и состојбата не се ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Енергетиката е еден од најголемите загадувачи на животната средина, градовите се претворени во хомогена смеса од многу комплексни загадувачи и состојбата не се ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Денес во „Колибри“ ви ја претставуваме и третата наставничка од вкупно шесте просветни работници на годината за учебната 2017/2018 година. Гордана Угриновска е ...
  сите 3 | | | веќе видена