Методиј

  во

  Македонија и Бугаријаат имаат искрено пријателство и соработка. Ова го порачува премиерот Зоран Заев на својот фејсбук профил.- Гледам во пријателска Бугарија ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Премиерот на Република Македонија објави статус на својот Фејсбук профил, во кој истакна дека Македонија и Бугарија негуваат искрено пријателство. Меѓу ...
  сите 122 | | | веќе видена

  Република Бугарија веќе подолго време имаше проблем со Република Македонија и со непризнавањето на македонскиот јазик и народ. Долго време нашиот сосед правеше ...
  сите 126 | | | веќе видена

  Немајте дилема – пријателството меѓу Македонија и Бугарија е искрено. Заедно ќе го славиме и чествуваме нашето минато и на темелите на тоа минато ќе продолжиме ...
  сите 120 | | | веќе видена

  Македонија и Бугарија имаат искрено пријателство и соработка. Ова го порачува премиерот Зоран Заев на својот фејсбук профил. - Гледам во пријателска Бугарија ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев, преку својот Фејсбук профил вели дека соработката и пријателството кое како влада го градат со Бугарија е искрено. Тој ова го напиша, ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Република Бугарија веќе подолго време имаше проблем со Република Македонија и со непризнавањето на македонскиот јазик и народ. Долго време нашиот сосед правеше ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев на својот Фејсбук профил им се обрати на критичарите во Македонија и во Бугарија со порака дека двете земји и двата народи градат искрено ...
  сите 128 | | | веќе видена

  Немајте дилема – пријателството меѓу Македонија и Бугарија е искрено. Заедно ќе го славиме и чествуваме нашето минато и на темелите на тоа минато ќе продолжиме ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Немајте дилема – пријателството меѓу Македонија и Бугарија е искрено. Заедно ќе го славиме и чествуваме нашето минато и на темелите на тоа минато ќе продолжиме ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Гледам во пријателска Бугарија се отвори јавна дебата и се постави дури и прашањето за тоа дали ние двете земји и двата народи градиме ИСКРЕНО пријателство и ...
  сите 119 | | | веќе видена