Методиј

  во

  Ректорот на УКИМ, Никола Јанкуловски преку соопштение се обрати, околу целата ситуација со внатрешниот ревизор на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“. Како ...
  сите 2 | | | веќе видена

  1 јануари 2019 - Денеска е Светски ден на мирот 45.п.н.е.- Воведен бил во употреба новиот календар, наречен „јулијански“, со кој римскиот државник Гај Јулиј ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Последниве денови во медиумите е присутен случајот на главниот внатрешен ревизор на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје. Заради објективно ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Последниве денови во медиумите е присутен случајот на главниот внатрешен ревизор на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје, по тој повод се огласи и ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Заради објективно информирање на јавноста, сакам да го истакнам следново: Во ниеден од натписите не беа спомнати причините за отказот на ревизорот, односно ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во врска со случувањата со главниот внатрешен ревизор на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје, денеска се огласи проф. д-р Никола Јанкуловски, ректор ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Последната година од вториот мандат на претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, меѓу другото, ќе ја обележи непотпишувањето на Законот за употреба ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Ректорот на УКИМ, Никола Јанкуловски преку соопштение се обрати, околу целата ситуација со внатрешниот ревизор на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“. Како што ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Последниве денови во медиумите е присутен случајот на главниот внатрешен ревизор на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје, по тој повод се огласи и ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Мил мој сине Методиј, втора година како ќе ја дочекаш без твојот татко да биде покрај тебе и да се радува на дочек на новата година. Сега си мал и нема да ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Мил мој сине Методиј, втора година како ќе ја дочекаш без твојот татко да биде покрај тебе и да се радува на дочек на новата година. Сега си мал и нема да ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Последната година од вториот мандат на претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, меѓу другото, ќе ја обележи непотпишувањето на Законот за употреба ...
  сите 4 | | | веќе видена