Израел

  во

  Итна операционализација на мерката бесплатни ПЦР тестови за странските државјани кои ќе докажат туристички или деловен престој во земјава со хотелска сметка ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Бесплатни ПЦР тестови за странските државјани кои ќе докажат туристички или деловен престој во земјава со хотелска сметка или ваучер издаден од туристичка ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Една година по пандемијата со коронавирус, се покажа дека светот се соочува со пандемија на кршење на човековите права, оцени генералниот секретар на ОН ...
  сите 249 | | | веќе видена

  Итна операционализација на мерката бесплатни ПЦР тестови за странските државјани кои ќе докажат туристички или деловен престој во земјава со хотелска сметка ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Вакцината фајзер / Бионтек, која беше воведена во националната програма за имунизација во Израел на 20 декември, била 89,4% ефикасна во спречување на ...
  сите 136 | | | веќе видена

  Итна операционализација на мерката бесплатни ПЦР тестови за странските државјани кои ќе докажат туристички или деловен престој во земјава со хотелска сметка ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Итна операционализација на мерката бесплатни ПЦР тестови за странските државјани кои ќе докажат туристички или деловен престој во земјава со хотелска сметка ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Итна операционализација на мерката бесплатни ПЦР тестови за странските државјани кои ќе докажат туристички или деловен престој во земјава со хотелска сметка ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Итна операционализација на мерката бесплатни ПЦР тестови за странските државјани кои ќе докажат туристички или деловен престој во земјава со хотелска сметка ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Сопственоста врз вакцините, исто така, има и геополитичко значење. САД, Кина и Русија се борат за влијание во светот. Само Европа нема што да понуди, се ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Според последните податоци на Владата во Србија биле извршени 1.230.836 вакцинации против коронавирус и 428.202 ревакцинации. Според бројот на вакцинации на ...
  сите 522 | | | веќе видена

  Освен примраното здравствено значење и влијание, сопственоста врз вакцините против коронавирусот моментално има и големо геополитичко значење и влијание. САД, ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Американската тешка „артилерија“ се јави. Како и што најавивме пред некоја недела на овие страници, пишувајќи за обраќањето на рускиот претседател Владимир ...
  сите 8 | | | веќе видена