Израел

  во

  И ако се одложат изборите за месец или два тоа нема да биде пропаст на светот, рече на денешната прес-конференција претседателот Стево Пендаровски, додавајќи ...
  сите 142 | | | веќе видена

  Претседателот Стево Пендаровски на денешната прес-конференција изрази резерви во однос на одржувањето на изборите на 12 април, од неколку причини. Пред сè, тој ...
  сите 266 | | | веќе видена

  Лидерот на конзервативната Ликуд партија, израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху, и неговиот главен политички противник, лидерот на сојузот од партии на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Македонскиот претседател Стево Пендаровски имаше обраќање во врска со коронавирусот, сценарија за кризна и воена состојба, како и за најновите информации за ...
  сите 538 | | | веќе видена

  Лидерот на конзервативната Ликуд партија, израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху, и неговиот главен политички противник, лидерот на сојузот од партии на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Државите во светот продолжуват да преземаат мерки против ширењето на Ковид-19. Италија – Католичките храмови во Рим се затворени до 3 април. Досега беа ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Државите во светот продолжуват да преземаат мерки против ширењето на Ковид-19. Италија – Католичките храмови во Рим се затворени до 3 април. Досега беа ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Државите во светот продолжуват да преземаат мерки против ширењето на Ковид-19. Италија – Католичките храмови во Рим се затворени до 3 април. Досега беа ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Во Грција потврдени се вкупно 117 позитивни случаи на коронавирусот, од кои 34 се хоспитализирани, а две лица, мајка и дете во Солун кои беа и првите заболени, ...
  сите 192 | | | веќе видена

  Грција поради коронавирусот ги затвора судовите, кината, детските игралишта. Надлежната комисија за справување со вирусот при Министерството за здравство ...
  сите 156 | | | веќе видена

  Во Грција потврдени се вкупно 117 позитивни случаи на коронавирусот, од кои 34 се хоспитализирани, а две лица, мајка и дете во Солун кои беа и првите заболени, ...
  сите 197 | | | веќе видена

  Во Грција потврдени се вкупно 117 позитивни случаи на коронавирусот, од кои 34 се хоспитализирани, а две лица, мајка и дете во Солун кои беа и првите заболени, ...
  сите 197 | | | веќе видена

  Во Грција потврдени се вкупно 117 позитивни случаи на коронавирусот, од кои 34 се хоспитализирани, а две лица, мајка и дете во Солун кои беа и првите заболени, ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Во Грција потврдени се вкупно 117 позитивни случаи на коронавирусот, од кои 34 се хоспитализирани, а две лица, мајка и дете во Солун кои беа и првите заболени, ...
  сите 205 | | | веќе видена

  Вакцината против коронавирус на која работат израелските научници ќе биде подготвена за тестирање за неколку недели, но нема да биде достапна со месеци, поради ...
  сите 71 | | | веќе видена