Израел

  во

  Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху е оптимист дека во април ќе се укинат сите мерки против коронавирусот и дека земјата ќе се врати во нормала. Наведувајќи ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху е оптимист дека во април ќе се укинат сите мерки против коронавирусот и дека земјата ќе се врати во нормала. Наведувајќи ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху е оптимист дека во април ќе се укинат сите мерки против коронавирусот и дека земјата ќе се врати во нормала. Наведувајќи ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху е оптимист дека во април ќе се укинат сите мерки против коронавирусот и дека земјата ќе се врати во нормала. Наведувајќи ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Израелскиот Парламент денеска му одобри на Министерството за здравство да им ги открива имињата на луѓето кои не биле вакцинирани против коронавирусот на ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Одлуката предизвика критики за нарушување на приватноста на граѓаните кои не сакаат да се вакцинираат. Законот, донесен со 30 гласа „за“ и 13 „против“, им ...
  сите 196 | | | веќе видена

  САД ги ставаат човековите права на врвот од својата агенда, и се враќаат во Советот за човекови права на ОН (УНХРЦ), соопшти денеска Стејт департментот. Во ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Израелскиот Парламент денеска му одобри на Министерството за здравство да им ги открива имињата на луѓето кои не биле вакцинирани против коронавирусот на ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Израелскиот Парламент денеска му одобри на Министерството за здравство да открива имиња на луѓе кои не биле вакцинирани против ковид-19, предизвикувајќи ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Израелскиот Парламент денеска му одобри на Министерството за здравство да им ги открива имињата на луѓето кои не биле вакцинирани против коронавирусот на ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Израелскиот парламент денес донесе контроверзен закон што му овозможува на Министерството за здравство да им обезбеди на локалните власти податоци за жителите ...
  сите 196 | | | веќе видена

  Израелскиот Парламент денеска му одобри на Министерството за здравство да им ги открива имињата на луѓето кои не биле вакцинирани против коронавирусот на ...
  сите 196 | | | веќе видена