Израел

  во

  Во Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски денеска попладне ќе се одржи седница на Советот за национална безбедност на која ќе се разговара за состојбата ...
  сите 388 | | | веќе видена

  На седницата ќе присуствуваат и министерот за здравство и началникот на ГШ на Армијата. Претседателот Пендаровски на прес-конференција во петокот најави дека ...
  сите 612 | | | веќе видена

  Во Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски денеска попладне ќе се одржи седница на Советот за национална безбедност на која ќе се разговара за состојбата ...
  сите 614 | | | веќе видена

  Во Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски денеска попладне ќе се одржи седница на Советот за национална безбедност на која ќе се разговара за состојбата ...
  сите 406 | | | веќе видена

  Во Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски денеска попладне ќе се одржи седница на Советот за национална безбедност на која ќе се разговара за состојбата ...
  сите 410 | | | веќе видена

  Во Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски денеска попладне ќе се одржи седница на Советот за национална безбедност на која ќе се разговара за состојбата ...
  сите 410 | | | веќе видена

  Во Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски денеска попладне ќе се одржи седница на Советот за национална безбедност на која ќе се разговара за актуелната ...
  сите 410 | | | веќе видена

  Во Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски денеска попладне ќе се одржи седница на Советот за национална безбедност на која ќе се разговара за состојбата ...
  сите 410 | | | веќе видена

  Во Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски денеска попладне ќе се одржи седница на Советот за национална безбедност на која ќе се разговара за состојбата ...
  сите 411 | | | веќе видена

  Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 159.751 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 5.961, а оздравени се 75.959. Чешка ...
  сите 317 | | | веќе видена

  Објавувањето на вакви мерки предизвика загриженост за нарушување на приватноста на пациентите. Сајбер-мониторинг, со одобрување од владата, ќе се користи за ...
  сите 26 | | | веќе видена