Израел

  во

  Точно една година од првиот регистриран ковид случај, Владата на Израел од денес дозволи да се олабават рестрикциите за заштита од коронавирусот и да се отвори ...
  сите 198 | | | веќе видена

  Израел започна да ги укинува главните ограничувања наметнати како дел од третиот национален карантин кој беше воспоставен кон крајот на декември, со цел да се ...
  сите 198 | | | веќе видена

  Станува збор за мерките што веќе 11 месеци се продолжуваат, а новата одлука за „воведување мерки за привремено ограничување на копнените, воздушните и морските ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Израел во неделата значително ги ублажи рестриктивните мерки за справување со епидемијата на коронавирусот најавувајќи враќање на нормалниот живот овозможен со ...
  сите 198 | | | веќе видена

  За уште две седмици, до 8 март 2020 година, грчката Влада ја продолжи одлуката за ограничување на копнените граници и забраната за влез во Грција на државјани ...
  сите 42 | | | веќе видена

  За уште две седмици, до 8 март 2020 година, грчката Влада ја продолжи одлуката за ограничување на копнените граници и забраната за влез во Грција на државјани ...
  сите 42 | | | веќе видена

  За уште две седмици, до 8 март 2021 година, грчката Влада ја продолжи одлуката за ограничување на копнените граници и забраната за влез во Грција на државјани ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Точно една година од првиот регистриран ковид случај, Владата на Израел од денес дозволи да се олабават рестрикциите за заштита од коронавирусот и да се отвори ...
  сите 198 | | | веќе видена

  На сите возрасни лица во Велика Британија ќе им биде понудена првата доза од вакцината против Covid-19 до крајот на јули, изјави во саботата вечерта преиерот ...
  сите 74 | | | веќе видена