Игор

  во

  Зоран Заев е човекот кој пред да дојде на власт ветуваше дека нема да спроведе двојазичност. Како пример наведуваше градови како Струмица, Радовиш, Кавадарци, ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Зоран Заев е човекот кој пред да дојде на власт ветуваше дека нема да спроведе двојазичност. Како пример наведуваше градови како Струмица, Радовиш, Кавадарци, ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Зоран Заев е човекот кој пред да дојде на власт ветуваше дека нема да спроведе двојазичност. Како пример наведуваше градови како Струмица, Радовиш, Кавадарци, ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Зоран Заев е човекот кој пред да дојде на власт ветуваше дека нема да спроведе двојазичност. Како пример наведуваше градови како Струмица, Радовиш, Кавадарци, ...
  сите 71 | | | веќе видена

  На прес-конференцијата на генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев, на новинарско прашање како го коментира писмото на Димитров испратено до грчкото ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Зоран Заев е човекот кој пред да дојде на власт ветуваше дека нема да спроведе двојазичност. Како пример наведуваше градови како Струмица, Радовиш, Кавадарци, ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Зоран Заев е човекот кој пред да дојде на власт ветуваше дека нема да спроведе двојазичност. Како пример наведуваше градови како Струмица, Радовиш, Кавадарци, ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Игор Јанушев, Генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ одржа прес-конференција на која повторно повика на предвремени парламентарни избори. „Зоран Заев е човекот кој ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Зоран Заев е човекот кој пред да дојде на власт ветуваше дека нема да спроведе двојазичност. Како пример наведуваше градови како Струмица, Радовиш, Кавадарци, ...
  сите 71 | | | веќе видена

  „Зоран Заев е човекот кој пред да дојде на власт ветуваше дека нема да спроведе двојазичност. Како пример наведуваше градови како Струмица, Радовиш, Кавадарци, ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев на прес-конференција денеска го нападна Премиерот Заев дека исполнил се она што ветуваше дека нема да го ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Почитувани, Зоран Заев е човекот кој пред да дојде на власт ветуваше дека нема да спроведе двојазичност. Како пример наведуваше градови како Струмица, Радовиш, ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Предлог-законот за спречување на корупцијата и судир на интереси во скратена постапка, со европско знаменце, вчера беше ставен на дневен ред на седницата на ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Дека воздухот во најголем дел до градовите во Македонија е загаден веројатно не е никакво изненадување. Колкав проблем е ова за граѓаните веројатно најдобро се ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Игор Јанушев побара од Артан Груби да ја повлече изјавата дека ВМРО ДПМНЕ требало да стави двојазична табла на своето седиште?!?!?!?!?!
  | | веќе видена | слични