Игор

  во

  За злоупотреби и непотизам, Гордана Сиљановска Давкова нека се обрати кај шефот на нејзиниот изборен штаб, ИгорЈанушев, осомничен во предмет од СЈО и нека ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Шефот на штаб на Сиљановска, Игор Јанушев, е дел од истрагата на СЈО, наречена „Дизајн" поради постоење на основано сомнение за сторено кривично дело ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ , Христијан Мицкоски, заедно со членот на Извршниот Комитет Игор Николов оствари средба со францускиот амбасадор, Кристијан ...
  сите 17 | | | веќе видена

  За непотизам и злоупотреби Гордана Сиљановска треба да се обрати кај нејзиниот шеф на штаб, Игор Јанушев од ВМРО-ДПМНЕ. Шефот на штаб на Сиљановска, Игор ...
  сите 34 | | | веќе видена

  За злоупотреби и непотизам, Гордана Сиљановска-Давкова нека се обрати кај шефот на нејзиниот изборен штаб, Игор Јанушев, осомничен во предмет од СЈО, и нека ...
  сите 34 | | | веќе видена

  САД се подготвени да ги прогласат легитимните власти на Венецуела за „меѓународен спонзор на тероризмот” за да ја оправдаат употребата на сила и санкции против ...
  сите 11 | | | веќе видена

  За непотизам и злоупотреби Гордана Сиљановска треба да се обрати кај нејзиниот шеф на штаб, Игор Јанушев од ВМРО-ДПМНЕ. Шефот на штаб на Сиљановска, Игор ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ , Христијан Мицкоски, заедно со членот на Извршниот Комитет Игор Николов оствари средба со францускиот амбасадор, Кристијан ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Денеска, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ , Христијан Мицкоски, заедно со членот на Извршниот Комитет Игор Николов оствари средба со францускиот амбасадор, ...
  сите 17 | | | веќе видена

  САД се подготвени да ги прогласат легитимните власти на Венецуела за „меѓународен спонзор на тероризмот” за да ја оправдаат употребата на сила и санкции против ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Жалбите за притворите на осудените во судскиот процес за настаните на 27. април во Собрание, се одбиени, информира Таква одлука донесе Апелациониот суд откако ...
  сите 2 | | | веќе видена