Игор

  во

  Концесијата за отстранување на згурата од велешката топилница од компанијата Еко Центар 97 преминува на компанијата КЕПС МОНТ ГРОУП ДОО Скопје, одлучи Владата ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Два дена исполнети со спорт на најтешкото атлетско натпреварување, триатлонот, го преплавија Охрид со позитивна енергија. Македонската триатлон федерација ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Два дена исполнети со спорт на најтешкото атлетско натпреварување, триатлонот, го преплавија Охрид со позитивна енергија. Македонската триатлон федерација ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Почитувани, Вечерва сме во посета на Пробиштип, претходно попладнево исто така бев и во посета на Кратово, каде што се сретнав и со голем број на наши граѓани, ...
  сите 136 | | | веќе видена

  Она што е многу евидентно и што го добиваме при овие средби со граѓаните е дека покрај изразената недоверба од страна на граѓаните спрема економските политики ...
  сите 136 | | | веќе видена

  Почитувани, Вечерва сме во посета на Пробиштип, претходно попладнево исто така бев и во посета на Кратово, каде што се сретнав и со голем број на наши граѓани, ...
  сите 136 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев, вчера беше во посета на Пробиштип и Кратово, каде што оствари средба со голем број граѓани. -Она што е ...
  сите 136 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев, вчера беше во посета на Пробиштип и Кратово, каде што оствари средба со голем број граѓани. -Она што е многу ...
  сите 136 | | | веќе видена

  Eдинствен и најголем непријател на македонскиот народ е Зоран Заев, бидејќи со прифаќањето на Договорот со Грција и ставањето на референдум се врши продажба на ...
  сите 136 | | | веќе видена