Игор

  во

  Расипничкото и девијантно однесување на СДСМ во здравството, не запира. Неспособноста и лагите на Владата предводена од СДСМ се гледаат секој ден, и на секој ...
  сите 60 | | | веќе видена

  По Кочани и Неготино, министерството за здравство планира матични лекари да дежураат во Брза помош и во другите градови ако недостигаат доктори во службата ...
  сите 60 | | | веќе видена

  По неуспешниот обид за приватизација на биохемиските лаборатории во целата држава, денес Зоран Заев и министерот за здравство се со нова идеја, но овој пат за ...
  сите 60 | | | веќе видена

  По неуспешниот обид за приватизација на биохемиските лаборатории во целата држава, денес Зоран Заев и министерот за здравство се со нова идеја, но овој пат за ...
  сите 60 | | | веќе видена

  По неуспешниот обид за приватизација на биохемиските лаборатории во целата држава, денес Зоран Заев и министерот за здравство се со нова идеја, но овој пат за ...
  сите 60 | | | веќе видена

  По неуспешниот обид за приватизација на биохемиските лаборатории во целата држава, денес Зоран Заев и министерот за здравство се со нова идеја, но овој пат за ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Расипничкото и девијантно однесување на СДСМ во здравството, не запира. Неспособноста и лагите на Владата предводена од СДСМ се гледаат секој ден, и на секој ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Расипничкото и девијантно однесување на СДСМ во здравството, не запира. Неспособноста и лагите на Владата предводена од СДСМ се гледаат секој ден, и на секој ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Расипничкото и девијантно однесување на СДСМ во здравството, не запира. Неспособноста и лагите на Владата предводена од СДСМ се гледаат секој ден, и на секој ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Крсте Велкоски ја продолжува гол серијата во тимот на Сараево. Напаѓачот кој доби покана за враќање во репрезентативниот состав, погоди во ремито 2:2 против ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Синоќа македонскиот шоумен Игор Џамбазов, на полувреме на омилените натпревари решил да прошета по порталите и видел дека е умрен … Божем, итно бил префрлен во ...
  сите 25 | | | веќе видена