Холандија

  во

  Пензиониран Холанѓанец се чувствува во одлична психофизичка кондиција и смета дека е дискриминиран според возраста на пазарот на трудот, но и во љубовта, па по ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Пакистанската христијанка Асја Биби, која најпрво била осудена на смртна казна поради навреда на исламот, а потоа Врховниот суд ја поништил пресудата, вчера ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Во Париз денеска официјално беше формирана коалиција на европски армии, подготвена да реагира на кризи во близина на границите на континентот. Иницијативата, ...
  сите 103 | | | веќе видена

  „Да изградиме систем во кој медиумската писменост ќе го победи духовното ропство на 21 век“ беше една од пораките на студентите од Правниот факултет на ...
  сите 42 | | | веќе видена

  „Да изградиме систем во кој медиумската писменост ќе го победи духовното ропство на 21 век“ беше една од пораките на студентите од Правниот факултет на ...
  сите 42 | | | веќе видена

  „Да изградиме систем во кој медиумската писменост ќе го победи духовното ропство на 21 век“ беше една од пораките на студентите од Правниот факултет на ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Овој текст подолу го напишав неодамна, ама не го довршив и го оставив незавршен на ајпадот. Причината е едноставна. Сашо, додека речеш пиксла, напишал колумна ...
  сите 2 | | | веќе видена