Холандија

  во

  Септемвриско пладне е идеално за возење точак, па токму затоа, од неформалната иницијатива На Точак организираат второ матине до терасата на МКЦ, со дружба на ...
  | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, денеска ќе присуствува на отворањето на генералната дебата на Генералното собрание на Обединетите ...
  сите 158 | | | веќе видена

  Како што информира владината прес-служба, Заев и членовите на владината делегација ќе бидат гости на многубројни свечености по повод отворањето на годинешната ...
  сите 158 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, денеска ќе присуствува на отворањето на генералната дебата на Генералното собрание на Обединетите ...
  сите 158 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, денеска ќе присуствува на отворањето на генералната дебата на Генералното собрание на Обединетите ...
  сите 158 | | | веќе видена

  По ураганот „Ирма“, на Карибите сега беснее „Марија“. Прв на удар беше островот Доминика. „Погодени сме брутално“, рече премиерот Скерит. Уништувањата на ...
  сите 182 | | | веќе видена

  По ураганот „Ирма“, на Карибите сега беснее „Марија“. Прв на удар беше островот Доминика. „Погодени сме брутално“, рече премиерот Скерит. Уништувањата на ...
  сите 182 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, денеска ќе присуствува на отворањето на генералната дебата на Генералното собрание на Обединетите ...
  сите 158 | | | веќе видена

  Ветување: Изградба на главен фекален колектор на десниот брег на реката Вардар во должина од 3,3 километри, почнувајќи од бул. „Србија“ до препумпна станица во ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Секој трет туристички водич работи на црно. Најголем дел од нив се без познавање на јазикот на стрaнските гости, ниту пак материјата односно историјата на ...
  сите 20 | | | веќе видена