Холандија

  во

  Дамијан беше паметно дете, омилен другар и успешен спортист. Потекнуваше од добра фамилија и се чинеше дека неговата судбина не предвидуваше дека тој ќе стане ...
  | | веќе видена

  Холандското државно обвинителство денеска објави дека истрагата за околностите за самоубиството на генералот Слободан Праљак во Хашкиот суд не покажала кога и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Нискобуџетната авиокомпанија Рајанер доби забрана од холандскиот суд за затворање на својата база во Холандија и за преместување на својот персонал на друга ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Холандското обвинителство официјално ја заврши истрагата за самоубиството на осудениот воен злосторник Слободан Праљак, но без сознанија како тој го ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Холандското државно обвинителство денеска објави дека истрагата за околностите за самоубиството на генералот Слободан Праљак во Хашкиот суд не покажала кога и ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Холандското државно обвинителство денеска објави дека истрагата за околностите за самоубиството на генералот Слободан Праљак во Хашкиот суд не покажала кога и ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Првата велосипедска патека во светот направена од рециклиран пластичен отпад од океаните беше пуштена во употреба во Холандија како дел од пилот-програма за ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Економска стратегија за нова структура на стопанството Пред Втората светска војна, во тогашна Вардарска Бановина, сегашна Република Македонија, земјоделството ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На денешен ден пред 25 години стапи на сила Договорот од Мастрихт , со кој дотогашната Европска заедница беше преименувана во Европска унија и со кој се ...
  сите 5 | | | веќе видена