Холандија

  во

  „Да изградиме систем во кој медиумската писменост ќе го победи духовното ропство на 21 век“ беше една од пораките на студентите од Правниот факултет на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  „Да изградиме систем во кој медиумската писменост ќе го победи духовното ропство на 21 век“ беше една од пораките на студентите од Правниот факултет на ...
  сите 29 | | | веќе видена

  „Да изградиме систем во кој медиумската писменост ќе го победи духовното ропство на 21 век“ беше една од пораките на студентите од Правниот факултет на ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Овој текст подолу го напишав неодамна, ама не го довршив и го оставив незавршен на ајпадот. Причината е едноставна. Сашо, додека речеш пиксла, напишал колумна ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Расчистување на случајот со масовното прислушување, но и на случаите на злоупотреба на моќ и јавни пари што произлегоа од содржината на прислушуваните ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Здружение на џамии во Холандија побара од Твитер да го затвори профилот на Геерт Вилдерс, заканувајќи се со правно дејство ако гигантот на социјалните мрежи не ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Здружение на џамии во Холандија побара од Твитер да го затвори профилот на Геерт Вилдерс, заканувајќи се со правно дејство ако гигантот на социјалните мрежи не ...
  сите 2 | | | веќе видена