Холандија

  во

  Седум докажани и признати писатели од самиот книжевен врв на Европа, автори како Славенка Дракулиќ, Џамал Уаријачи од Холандија, Офејгур Сигурдсон од Исланд, ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Четвртото издание на фестивалот на европската литература BookStar 2018, ќе биде отворено на 13 ноември со промоција на збирката раскази „Невидлива жена и други ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Четвртото издание на Фестивалот на европската литература „BookStar 2018“ ќе биде отворено на 13 ноември со промоција на збирката раскази „Невидлива жена и ...
  сите 12 | | | веќе видена

  – Не 4, 14 станови имам, ги спечалија моите родители кои ги оставија коските со 40 години печалба во Холандија. Јанко Бачев му призна на пратеникот Сашо ...
  | | веќе видена | слични