Холандија

  во

  Холандскиот регулатор за финансиски пазар – АФМ соопшти дека се подготвува зголемување од 20 пати на финансиското тргување на својата инфраструктура, во случај ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Во услови на глобални процеси и движења ниту една земја не е заштитена од продорот на тероризмот на свое тло. Особено земјите како нашата, кои се поранливи ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во Владата денеска беше потпишан меморандум за разбирање за проектот „Јакнење на отпорноста од насилен екстремизам на локалните заедници во Македонија“, кој се ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во Владата денеска беше потпишан меморандум за разбирање за проектот „Јакнење на отпорноста од насилен екстремизам на локалните заедници во Македонија“, кој се ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во Владата денеска беше потпишан меморандум за разбирање за проектот „Јакнење на отпорноста од насилен екстремизам на локалните заедници во Македонија“, кој се ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во Владата денеска беше потпишан меморандум за разбирање за проектот „Јакнење на отпорноста од насилен екстремизам на локалните заедници во Македонија“, кој се ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во свечената сала на Владата, денеска, беше потпишан Меморандум за разбирање за проектот „Јакнење на отпорноста од насилен екстремизам на локалните заедници во ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во Владата денеска беше потпишан меморандум за разбирање за проектот „Јакнење на отпорноста од насилен екстремизам на локалните заедници во Македонија“, кој се ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Граѓаните во источниот дел од европскиот континент се поконзервативни по повеќе социјални прашања и се порелигиозни отколку жителите на северна и западна ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во свечената сала на Владата, денеска, беше потпишан Меморандум за разбирање за проектот „Јакнење на отпорноста од насилен екстремизам на локалните заедници во ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во Владата на Република Македонија денеска ќе биде потпишан Меморандум за разбирање за проектот „Јакнење на отпорноста од насилен екстремизам на локалните ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во услови на глобални процеси и движења ниту една земја не е заштитена од продорот на тероризмот на свое тло. Особено земјите како нашата, кои се поранливи ...
  сите 15 | | | веќе видена