Борис Трајковски

  во

  Поради трагичниот настан, сообраќајната несреќа кај Карпалак, концертот на пејачот Жељко Самарџиќ кој требаше да се оддржи во сабота на 16-ти февруари во Вип ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Поради трагичниот настан, сообраќајната несреќа кај Карпалак, концертот на пејачот Жељко Самарџиќ кој требаше да се оддржи во сабота на 16-ти февруари во Вип ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Поради трагичниот настан, сообраќајната несреќа кај Карпалак, концертот на пејачот Жељко Самарџиќ кој требаше да се оддржи во сабота на 16-ти февруари во Вип ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Сообраќајната несреќа која се случи вчера на патот Скопје – Тетово, е четврта најтешка несреќа која се случи на територијата на нашата земја од ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Поради трагичниот настан, сообраќајната несреќа кај Карпалак, концертот на пејачот Жељко Самарџиќ кој требаше да се оддржи во сабота на 16-ти февруари во Вип ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Поради трагичниот настан, сообраќајната несреќа кај Карпалак, концертот на Жељко Самарџиќ кој требаше да се оддржи на 16-ти февруари во Вип Арената Борис ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Заради вчерашната трагедија, кога во сообраќајна несреќа на патот Скопје- Тетово загинаа 15 луѓе, Каролина и Жељко Самарџиќ ги одложија концертите што требаше ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Во присуство на голем број спортски работници и гости, вчера во салата за конференции во СЦ „Борис Трајковски“, Скопје, беше промовирана книгата „Спортски ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Поради трагичниот настан, сообраќајната несреќа кај Карпалак, концертот на Жељко Самарџиќ кој требаше да се оддржи на 16-ти февруари во Вип Арената Борис ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во СЦ „Борис Трајковски“ денеска беше промовирана книгата „Спортски стории: записи, настани и сеќавања“ од спортскиот новинар Зоран Михајлов, што содржи ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во СЦ „Борис Трајковски“ денеска беше промовирана книгата „Спортски стории: записи, настани и сеќавања“ од спортскиот новинар Зоран Михајлов, што содржи ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во СЦ „Борис Трајковски“ денеска беше промовирана книгата „Спортски стории: записи, настани и сеќавања“ од спортскиот новинар Зоран Михајлов, што содржи ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во присуство на многубројни спортисти и некогашни шампиони, новинари, коментатори и љубители на спортот, денеска (13.02.2019г.) во салата за конференции во СЦ ...
  сите 21 | | | веќе видена