Борис Трајковски

  во

  Претседателскиот кандидат на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска Давкова, во рамки на своето обраќање пред граѓаните на Струмица, меѓу другото, на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Силјановска Давкова на митингот во Струмица пред граѓаните рече дека првата асоцијација во Струмица е асоцијацијата на поранешниот претседател Борис Трајковски ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија, Гордана Силјановска Давкова денеска се обрати пред граѓаните во Струмица.Силјановска Давкова рече дека ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Претседателскиот кандидат на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска Давкова, вечерва зборуваше на митинг пред струмичани. Струмица, рече, прво ја асоцира на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Претседателскиот кандидат на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска Давкова, вечерва зборуваше на митинг пред струмичани. Струмица, рече, прво ја асоцира на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија Проф. д-р Гордана Силјановска Давкова денеска се обрати пред граѓаните во Струмица. Силјановска Давкова пред ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија проф. д-р Гордана Силјановска Давкова денеска се обрати пред граѓаните во Струмица. Силјановска Давкова пред ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија, Гордана Силјановска Давкова денеска се обрати пред граѓаните во Струмица. Силјановска Давкова рече дека ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Кажувам, заборавам, негирам- тоа е нивната филозофија. Нашата филозофија е кажуваме, помниме, правиме, спроведуваме. Ова го истакна кандидатот за претседател ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Кандидатот за претседател на Република Македонија, Гордана Силјановска Давкова денеска се обрати пред граѓаните во Струмица. Силјановска Давкова рече дека ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Кажувам, заборавам, негирам- тоа е нивната филозофија. Нашата филозофија е кажуваме, помниме, правиме, спроведуваме. Ова го истакна кандидатот за претседател ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Кандидатката за претседател поддржана од ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска Давкова на вечерашниот митинг во Струмица рече дека градот за неа е асоцијација на ...
  сите 261 | | | веќе видена