Борис Трајковски

  во

  Денеска по долго боледување почина Мојсеј Трајковски, брат на поранешниот македонски претседател Борис Трајковски, кој трагично го загуби животот во авионска ...
  сите 14 | | | веќе видена

  СДСМ и Филипче се во хаос и нема вистински мерки за зголемување на здравствените капацитети и заштита на животите на граѓаните и медицинскиот персонал. Бројот ...
  сите 32 | | | веќе видена

  СДСМ и Филипче се во хаос и нема вистински мерки за зголемување на здравствените капацитети и заштита на животите на граѓаните и медицинскиот персонал. Бројот ...
  сите 32 | | | веќе видена

  СДСМ и Филипче се во хаос и нема вистински мерки за зголемување на здравствените капацитети и заштита на животите на граѓаните и медицинскиот персонал, ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Бројот за заразени од корона вирус секојдневно се зголемува. Според последните податоци во државата има 44 нови случаи и 2 смртни случаи. Светската здравствена ...
  сите 32 | | | веќе видена

  СДСМ и Филипче се во хаос и нема вистински мерки за зголемување на здравствените капацитети и заштита на животите на граѓаните и медицинскиот персонал, велат ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Бројот на заразени пациенти со корона вирусот продолжува да расте. Во исто време и бројот на починати пациенти од Ковид-19 се зголемува. Во изминатите 48 часа, ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Бројот на заразени пациенти со корона вирусот продолжува да расте. Во исто време и бројот на починати пациенти од Ковид-19 се зголемува. Во изминатите 48 часа, ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во изминатите 48 часа, еден пациент почина заради нејасна патека за хоспитализација и постапување. И покрај препораките на Светската здравствена организација ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Бројот на заразени пациенти со корона вирусот продолжува да расте. Во исто време и бројот на починати пациенти од Ковид-19 се зголемува. Во изминатите 48 часа, ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Бројот на заразени пациенти со корона вирусот продолжува да расте. Во исто време и бројот на починати пациенти од Ковид-19 се зголемува. Во изминатите 48 часа, ...
  сите 32 | | | веќе видена

  До г-дин Христијан Мицкоски Од лорд Робертсон од Порт Елен Почитуван г. Мицкоски Кога ја создадовме Охридската група за да и помогнеме на Македонија да стане ...
  сите 247 | | | веќе видена

  Си доделив тајмаут од „напорното“ седење во самоизолација, за да ја прославам оваа радосна вест. Конечно приказната со ЕУ добива голема извесност за среќен ...
  сите 97 | | | веќе видена