Борис Трајковски

  во

  Меѓународната гимназија „НОВА“ во соработка со фондацијата „Борис Трајковски“ распиша конкурс за доделување стипендии за школување во оваа гимназија. ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Меѓународната гимназија „НОВА“ во соработка со фондацијата „Борис Трајковски“ распиша конкурс за доделување стипендии за школување во оваа гимназија. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Меѓународната гимназија Нова во соработка со фондацијата Борис Трајковски распиша конкурс за доделување стипендии за школување во оваа гимназија. Аплицирањето ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Меѓународната гимназија „НОВА“ во соработка со фондацијата „Борис Трајковски“ распиша конкурс за доделувањестипендии за школување во оваа гимназија. ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Меѓународната гимназија „НОВА“ во соработка со фондацијата „Борис Трајковски“ распиша конкурс за доделување стипендии за школување во оваа гимназија. ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Меѓународната гимназија „НОВА“ во соработка со фондацијата „Борис Трајковски“ распиша конкурс за доделување стипендии за школување во оваа гимназија. ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Меѓународната гимназија „НОВА” во соработка со фондацијата „Борис Трајковски” распиша конкурс за доделување стипендии за школување во оваа гимназија. ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Меѓународната гимназија „НОВА“ во соработка со фондацијата „Борис Трајковски“ распиша конкурс за доделување стипендии за школување во оваа гимназија. ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Братот на поранешниот претседател Борис Трајковски, Мојсеј Трајковски јавно го поддржа Влатко Ѓорчев кој е кандидат за претседател кој прв објави дека ќе влезе ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Братот на поранешниот претседател Борис Трајковски, Мојсеј Трајковски јавно го поддржа Влатко Ѓорчев, кандидат за претседател кој прв објави дека ќе влезе во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Братот на поранешниот претседател Борис Трајковски, Мојсеј Трајковски јавно го поддржа Влатко Ѓорчев, кој е првиот пријавен претседателски кандидат на ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Пратеникот и член на раководството на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев е првиот пријавен претседателски кандидат на Република Македонија. На својот официјален фејсбук ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули, денеска во рамки на настанот „Ден без возила на фосилни горива“ на дискусијата на ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули, денеска во рамки на настанот „Ден без возила на фосилни горива“ на дискусијата на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Оваа, 2019-та е клучна година во борбата со аерозагадувањето, порача денеска заменик министерот за животна средина и просторно планирање Јани Макрадули на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули, денеска во рамки на настанот „Ден без возила на фосилни горива“ на дискусијата на ...
  сите 9 | | | веќе видена