Борис Трајковски

  во

  Градот Скопје реагира на денешната пред конференција на советничката во Советот на Град Скопје од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Ирена Попова.Град Скопје ги негира ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Градот Скопје реагира на денешната пред конференција на советничката во Советот на Град Скопје од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Ирена Попова. Град Скопје ги негира ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Градот Скопје реагира на денешната пред конференција на советничката во Советот на Град Скопје од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Ирена Попова. Град Скопје ги негира ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Доц. д-р Венко Филипче, денеска зборуваше на форумот „Што е потребно за добра контрола на дијабетесот и среќно семејство“, во ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Реакција на Град Скопје: Градот Скопје реагира на денешната пред конференција на советничката во Советот на Град Скопје од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Ирена ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Доц. д-р Венко Филипче, денеска зборуваше на форумот „Што е потребно за добра контрола на дијабетесот и среќно семејство“, во ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Венко Филипче, денеска зборуваше на форумот „Што е потребно за добра контрола на дијабетесот и среќно семејство“, во конференциската ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Министерот за здравство Венко Филипче, денеска зборуваше на форумот „Што е потребно за добра контрола на дијабетесот и среќно семејство“, во конференциската ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Нови и нови купишта смет и шут и натаму се трупаат на дивата депонија меѓу спортската сала „Борис Трајковски“ и кејот на реката Вардар во скопската општина ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Форум на тема „Што е потребно за добра контрола на дијабетесот и среќно семејство“ ќе се одржи денеска во СЦ „Борис Трајковски“, во организација на ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Форум на тема „Што е потребно за добра контрола на дијабетесот и среќно семејство“ ќе се одржи денеска во СЦ „Борис Трајковски“, во организација на ...
  сите 67 | | | веќе видена

   Сите сакаме да патуваме низ светот, ама ретко кога се решаваме да ја истражиме сопствената држава. Минатиот викенд беше посебно освежување за мене, но и за ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Во СЦ „Борис Трајковски“изминатиот период беа реновирани сите соблекувални, но најинтересен новитет е што за првпат салата добива и ВИП соблекувална, односно ...
  сите 7 | | | веќе видена