Борис Трајковски

  во

  Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) денеска треба да добие нов претседател. За претседателското место во ЗНМ во трка се двајца кандидати – Младен ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Меѓу двајца кандидати денеска новинарите ќе бираат кој ќе биде новиот претседател на Здружението на новинари на Македонија . Копјата ќе се кршат меѓу Младен ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Одвоеност на сопственоста, управувањето од уредувачката политика, внатрешни кодекси и статути во редакциите, јакнење на саморегулаторните и регулаторните тела, ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Од избори што локални што парламентарни, што редовни, што вонредни, веќе дерман се нема. Привршува и оваа и Македонија за две седмици влегува во уште една ...
  сите 8 | | | веќе видена