Борис Трајковски

  во

  Градоначалникот на општина Гази Баба, Борис Георгиевски, со притисок до вработените во општината да учествуваат во кампањата за референдумот за договорот со ...
  сите 11 | | | веќе видена

  ППФМ како дел од реализацијата на своите долгорочни планови за подигање на пинг понгот во Република Македонија ја отвора пинг понгарската школа во спортскиот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  На 33 пунктови во10 градови низ Македонија денеска ќе се одржи првиoт настан од националната хуманитарна акција „Нахрани 10.000“ за собирање на храна. Акцијата ...
  сите 15 | | | веќе видена

  На 33 пунктови во 10 градови низ Македонија денеска ќе се одржи први o т настан од националната хуманитарна акција „Нахрани 10.000“ за собирање на храна. ...
  сите 17 | | | веќе видена

  На 33 пунктови во 10 градови низ Македонија денеска ќе се одржи првиoт настан од националната хуманитарна акција „Нахрани 10.000“ за собирање на храна. ...
  сите 21 | | | веќе видена

  На 6 септември со почеток во 10 часот, па се до 19 часот ќе биде организирана голема хуманитарна акција на 33 пунктови за донации поставени низ Скопје, Битола, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  На 6 септември со почеток во 10 часот, па се до 19 часот ќе биде организирана голема хуманитарна акција на 33 пунктови за донации поставени низ Скопје, Битола, ...
  сите 23 | | | веќе видена