Борис Трајковски

  во

  Во ВИП Арената во „Борис Трајковски“ за десетина дена ќе биде одржан голем концерт на Џибони, а покрај него на концерот ќе настапуваат и Влатко Стефановски, ...
  | | веќе видена

  По завршувањето на концертот на турбофолкерите Аца Лукас, Милица Павловиќ и Пеѓа Меденица во Скопје, салата „Борис Трајковски“ во Скопје е речиси демолирана. ...
  | | веќе видена | слични

  Последната година од вториот мандат на претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, меѓу другото, ќе ја обележи непотпишувањето на Законот за употреба ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Екипите на ЈП „Улици и патишта“ деновиве продолжија со активностите за менување на оштетената урбана опрема од градските сообраќајници. На терен се работеше на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  По завршувањето на концертот на турбофолкерите Аца Лукас, Милица Павловиќ и Пеѓа Меденица во Скопје, салата „Борис Трајковски“ е речиси демолирана, пренесе ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Последната година од вториот мандат на претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, меѓу другото, ќе ја обележи непотпишувањето на Законот за употреба ...
  сите 4 | | | веќе видена

  По завршувањето на концертот на турбофолкерите Аца Лукас, Милица Павловиќ и Пеѓа Меденица во Скопје, салата „Борис Трајковски“ во Скопје е речиси демолирана. ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Заборавени хулахопки, демолирани тоалети, хаос по концертот на Аца Лукас во Скопје По завршувањето на концертот на турбофолкерите Аца Лукас, Милица Павловиќ и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Не мислете дека ова е само машки спорт и слободно дојдете да видите дека станува збор за нешто многу интересно, нешто сосема поразлично од тоа што може да се ...
  сите 3 | | | веќе видена

  По завршувањето на концертот на турбофолкерите Аца Лукас, Милица Павловиќ и Пеѓа Меденица во Скопје, салата „Борис Трајковски“ во Скопје е речиси демолирана. ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Изминатата година за македонската култура почна со бура од реакции по објавената Годишна програма на Министерството за култура за проекти што добиле државни ...
  сите 6 | | | веќе видена