Барак Обама

  во

  Гневни кон правосудството и со недоверба кон политичарите и партиите, македонските граѓани сметаат дека државата стагнира, а младите тежнеат кон емиграција. ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Доналд Трамп соопшти дека семејствата ќе можат да купат побезбедни, поповолни и еколошки прифатливи автомобили со помош на новото правило за “Безбедни возила”. ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Доналд Трамп соопшти дека семејствата ќе можат да купат побезбедни, поповолни и еколошки прифатливи автомобили со помош на новото правило за “Безбедни ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Карантинот поради коронавирусот, што стапи на сила во повеќето сојузни американски држави, стана проблем за бездомната популација која на западот од САД брои ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Доналд Трамп соопшти дека семејствата ќе можат да купат побезбедни, поповолни и еколошки прифатливи автомобили со помош на новото правило за “Безбедни возила”. ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Властите во Лас Вегас ги повикале бездомниците да се сместат на паркинг, бидејќи поради епидемијата на коронавирусот затворено било засолништето за бездомнции ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Лекарите се обрзани професионално да одговорат на задачите, а не да ги третираат како желботека. Хероите се потврдуваат на здравствениот терен, а не на ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Американското списание „Форин полиси“ објави дека Советот за безбедност при Обединети нации за време на пандемија е маргинализиран поради несогласувањата ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Американското списание „Форин полиси” објави дека Советот за безбедност при Обединети нации за време на пандемија е маргинализиран поради несогласувањата ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Американското списание „Форин полиси“ објави дека Советот за безбедност при Обединети нации за време на пандемија е маргинализиран поради несогласувањата ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Светот се стишува од страв! Ништо повеќе не е така како што беше пред оваа криза со коронавирусот. Меѓутоа, ако светот ја преживее, сѐ може да биде и поинаку! ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Повлекувањето на Соединетите Американски Држави од Авганистан означува крај на ерата на американска интервенција на Блискиот исток, пишува француското издание ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Повлекувањето на Соединетите Американски Држави од Авганистан означува крај на ерата на американска интервенција на Блискиот исток, пишува француското издание ...
  сите 145 | | | веќе видена