Барак Обама

  во

  Никој не знаеше да носи крзно како Арета Френклин. Обожаваше да ги фрла крзнените бунди среде песна на сцена во драматичен потег за да го засили емотивниот ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Никој не знаеше да носи крзно како Арета Френклин. Обожаваше да ги фрла крзнените бунди среде песна на сцена во драматичен потег за да го засили емотивниот ...
  сите 45 | | | веќе видена

  За време на 8 годишниот мандат, поранешниот претседател на САД, Барак Обама имал фиксна плата, но со заминувањето од позицијата на најмоќниот човек на светот, ...
  сите 2 | | | веќе видена

   При разгледувањето на фотографии од Кралицата Елизабета Втора и ќе забележите една честа навика: чантата скоро секогаш ѝ е на левата рака. Секако, многумина ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во текот на осумте години претседателски мандат Барак Обама имал фиксна плата, но дури со заминувањето од позицијата најмоќен човек на светот почнал да таложи ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Поранешната заменичка на помошникот секретар за одбрана на САД Евелин Фаркаш задолжена за Европа и Азија изјави дека ако пропадне референдумот, тоа ќе биде ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Евелин Фаркаш, поранешна заменичка на помошникот секретар за одбрана на САД задолжена за Европа и Азија во администрацијата на Барак Обама, одговорна и за ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Евелин Фаркаш, поранешна заменичка на помошникот секретар за одбрана на САД задолжена за Европа и Азија во администрацијата на Барак Обама, одговорна и за ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Не толку одамна, пензионираниот поручник на американската морнарица, Бил Кован, паралелно извршуваше тајни задачи за Пентагон, додека редовно се појавуваше на ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Професорот по психијатрија, политичка психологија и меѓународни работи, Џеролд М. Пост, работел 20 години за ЦИА. Во таа агенција тој го основал и управувал со ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Професорот по психијатрија, политичка психологија и меѓународни работи, Џеролд М. Пост, работел 20 години за ЦИА. Во таа агенција тој ја основал и управувал со ...
  сите 4 | | | веќе видена