Барак Обама

  во

  Партизираното судство и политичкиот прогон на обвинетите или осудените во случаите на СЈО, но и на ОЈО се пред последниот испит - дали претседателот Ѓорге ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Американските разузнавачки служби веќе нема да мора јавно да објавуваат информации за бројот на цивилни жртви убиени за време на воздушните напади „надвор од ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Американските разузнавачки служби веќе нема да мора јавно да објавуваат информации за бројот на цивилни жртви убиени за време на воздушните напади „надвор од ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Американските разузнавачки служби веќе нема да мора јавно да објавуваат информации за бројот на цивилни жртви убиени за време на воздушните напади „надвор од ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Американските разузнавачки служби веќе нема да мора јавно да објавуваат информации за бројот на цивилни жртви убиени за време на воздушните напади „надвор од ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Американските разузнавачки служби веќе нема да мора јавно да објавуваат информации за бројот на цивилни жртви убиени за време на воздушните напади „надвор од ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Некои од најпознатите и најуспешните луѓе на светот се познати по тоа што носат иста гардероба секој ден на работа. Во многу случаеви, овие препознатливи ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев прими писмо од поранешниот потпретседател на Соединетите Американски Држави, Џо Бајден во ...
  сите 3 | | | веќе видена