Барак Обама

  во

   Помеѓу славните личности кои поседуваат огромно богатство, има многу такви кои истото сакаат да го споделат. Од непрофитни фондации и организации до донирање ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Новиот филм со култното мече Вини Пу добри забрана од кинтеската цензура за емитување во Кина, бидејќи цртаниот лик стана симбол со чија помош голем број ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Кинеските цензори го забраниле прикажувањето на новиот филм Кристофер Робин, адаптација на омилената приказна за мечето Вини Пу на писателот А.А. Милн, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Јапонија денес ја одбележува 73-годишнината од американскиот нуклеарен напад на градот Хирошима – првиот таков напад со разорното оружје во историјата на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Министерството за надворешни работи на Русија денеска објави дека Стивен Сигал ја презема функцијата на специјален советник во разговорите со САД, со цел да се ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Јапонија денес ја одбележува 73-годишнината од американскиот нуклеарен напад на градот Хирошима – првиот таков напад со разорното оружје во историјата на ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Сојузен судија нареди на администрацијата на претседателот на САД, Доналд Трамп да ја рестартира програмата ДАЦА, со која се спречува депортација на имигранти ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Сојузен судија нареди на администрацијата на претседателот на САД, Доналд Трамп да ја рестартира програмата ДАЦА, со која се спречува депортација на имигранти ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Сојузен судија нареди на администрацијата на претседателот на САД, Доналд Трамп да ја рестартира програмата ДАЦА, со која се спречува депортација на имигранти ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Сојузен судија нареди на администрацијата на претседателот на САД, Доналд Трамп да ја рестартира програмата ДАЦА, со која се спречува депортација на имигранти ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Иако повеќе од една година во Америка се барат било какви докази за "руско мешање во внатрешните работи на САД", конкретни докази нема, но се појавија докази ...
  сите 6 | | | веќе видена