Граѓанската иницијатива „Го сакам Водно“, со отворен допис до Владата на Република Македонија. Нивните критики, ги пренесуваме во целост: На сите МЕГА ПРОПУСТИ ...
сите 5 | | | веќе видена

Речиси триесет години откако го уби Џон Ленон, неговиот убиец, осуденикот Марк Дејвид Чепмен, за првпат изјавил дека почувствувал што значи срам за стоерното. ...
сите 9 | | | веќе видена

Професорката по историја од Институтот за национална историја Наташа Котлар најави дека на 18 ноември, на роденденот на кодификсторот на македонскиот јазик ...
сите 2 | | | веќе видена

Битолчани се жалат дека им пропаѓа најпопуларното шеталиште, „Широк Сокак“ Велат дека не знаат од кои причини но во последниве месеци, трите најпопуларни ...
сите 6 | | | веќе видена

Москва ќе биде подготвена за продолжување на трасата на гасоводот „Турски поток“ кон Европа, дури откако ќе добие гаранции од ЕУ дека и овој проект нема да ја ...
сите 16 | | | веќе видена

next