Европа не може да ја игра својата улога ако не преземе поголема одговорност за својата одбрана и безбедност и се задоволи со второкласна улога на меѓународната ...
сите 75 | | | веќе видена

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека согласно со Законот за празниците на РМ, 22 ноември 2018 година (четврток) – Денот на албанската ...
сите 77 | | | веќе видена

Точно е тоа дека државното акционерско друштво М-НАВ планираше преселба во нови канцеларии, но сепак, Управниот одбор на друштвото одлучи да остане во ...
сите 5 | | | веќе видена

Сушата која во последните три месеци е присутна во земјава, придонесе штедроста на изворите на реките забрзано да опаѓа. Во тој поглед не е исклучок ни ...
сите 10 | | | веќе видена

Техничко-технолошкиот факултет од Велес го промовираше проектот добиен од ЕУ, со кој основните и средните училишта и градинките од градот ќе добијат контејнери ...
сите 14 | | | веќе видена

Доколку немавте прилика да го посетите фестивалот PlayUK Arcadia 2018, кој се одржа во Скопје, погледнете ја емисијата „Витраж“ во петок на 23 ноември во 17.45 ...
сите 6 | | | веќе видена

Горан Ѓошевски, првиот човек на обезбедувањето на поранешниот претседател на Собранието, Трајко Вељаноски и обвинет за „крвавиот четврток“ вели дека целото ...
сите 11 | | | веќе видена

Да покажеме дека ги почитуваме правата на децата и да им дадеме до знаење колку се тие важни за општеството, за неговиот просперитет и развој, повика Народниот ...
сите 9 | | | веќе видена

next