Постојат три сексуални фантазии кои се сметаат за сексуално девијантни од страна на психолозите (кои се сметаат за перверзни), но во реалноста често се ...
сите 11 | | | веќе видена

Да се подготвуваме дека нема да влеземе во ЕУ уште сто години, а да работиме како веќе утре да ќе станеме членка на ЕУ. Бидејќи на следниот банџи скок, нема да ...
| | веќе видена

САД и Русија повторно се наоѓаат во ситуација на одмерување на нивната нуклеарна моќ. Нивните меѓусебни обвинувања за прекршување на договорот за нуклеарни ...
сите 8 | | | веќе видена

Приходите од закуп на државно земјоделско земјиште се зголемиле за скоро 50% во 2018 година во споредба со 2016 година, соопшти Министерството за земјоделство. ...
сите 24 | | | веќе видена

next