– Конзорциумот Kapsch Traffic Solutions, испорача целосно функционален систем на е-вињета на национално ниво во Бугарија. Системот беше вклучен и предаден два ...
сите 15 | | | веќе видена

Горан Милевски, новоназначениот министер за локална самоуправа, нема дом на свое име и целиот недвижен имот што го пријавил во анкетниот лист е на неговите ...
сите 42 | | | веќе видена

Microsoft не им дозволува на неговите вработени да ја користат Slack апликацијата, која е популарна во светот на бизнисот, бидејќи на едно место има информации ...
сите 14 | | | веќе видена

Петнаесет илјади евра или нешто повеќе од девесто илјади денари ќе потроши ЈП ПОЦ за мерење на задоволството на граѓаните за услугите кои ги нуди ова јавно ...
сите 50 | | | веќе видена

Европската комисија, во рамки на иницијативата за решавање на проблемот со двојниот квалитет на прехранбените намирници во државите членки на ЕУ, објави ...
сите 5 | | | веќе видена

Со цел обезбедување на доволни количества крв и крвни продукти за потребите на пациентите во здравствените установи во Охрид во летниот период, Црвен крст ...
сите 27 | | | веќе видена

next