Откако пред неколку години жените се посомневале во неговата работа и оплодување со материјалот од нивните сопрузи , докторот Јан Карбаат одбил да соработува. ...
сите 3 | | | веќе видена

Ако имате сестра, сигурно сте се карале како мали, таа била ваша непријателка и ривал, кодош кој ги информирал родителите за секој ваш чекор... Се разбира дека ...
сите 5 | | | веќе видена

Балканска истражувачка известувачка мрежа (БИРН) објави дека 66 медиуми во Македонија добиле дел од колачот од 900.000 евра што Парламентот ги распределил за ...
сите 3 | | | веќе видена

3D проектиран суперасфалт кој ќе трае двојно или тројно подолго од обичниот е новиот револуционерен патен инфраструктурен потфат кој го планира Русија. ...
сите 2 | | | веќе видена

Лушпата од јајцето содржи 90 отсто калциум и поради тоа е најдобар природен извор на тој минерал. Поради овој квалитет, лушпите од јајцата се одлични за ...
сите 2 | | | веќе видена

next