Запросувањето е еден од најромантичните мигови од животот на еден пар. Во последно време, во тренд се запросувањата на јавни места. Некои мажи навистина ...
сите 6 | | | веќе видена

Кога ќе помислите дека губите контрола над својот живот, кога 24 часа на ден не се доволни, сетете се на приказната за професорот со теглите, топчињата, ...
сите 2 | | | веќе видена

Анастасија Ражнатовиќ по се изгледа има вишок слободно време, па откако се врати од море повеќе време поминува во семејната вила каде се сети да прочепка во ...
сите 5 | | | веќе видена

Долго и претерано користење на лаптопот може да доведе до негово прегревање. Ова е сериозен проблем кој мора да се реши доколку планирате да го користите ...
сите 2 | | | веќе видена

Титаник бил чудесен во своето време. Иако бродот од соништата потонал пред повеќе од еден век, фасцинацијата од него не престанува. Австралискиот милијардер ...
сите 4 | | | веќе видена

Чувствителни, нежни и лојални, Раковите често се прашуваат кога ѕвездите на среќата ќе го осветлат патот кон успехот, но денес редот е токму на нив. Од утро до ...
сите 2 | | | веќе видена

Ранците се вратија од деведесеттите посилни од било кога, и се чини дека никој нема да ги симне некое време од престолот на најпрактичниот моден тренд. Во ...
сите 7 | | | веќе видена

next