Дојди да се затвориме во соба, да се изолираме од сите. Недела дена да бидеме отсечени од надворешниот свет. Во некоја наша димензија. Во која нема ниту ...
| | веќе видена

 Цртаните филмови го одбележуваат детството на повеќето луѓе, а многумина кои пораснаа во 90-тите години сигурно добро се сеќаваат на легендарниот морнар ...
| | веќе видена

Многу цицачи можат да забременат неколку пати во текот на зрелоста, а голем дел прават пауза по секое породување. Здравата пауза обично трае онолку колку што ...
сите 3 | | | веќе видена

 Кога мислите и на другите, а не само на себе, светот дефинитивно е подобро место за живот. Едно соседство во Калифорнија стана вирален хит, откако ѝ приреди ...
сите 2 | | | веќе видена

Ниту коронавирусот не ја попречува сексапилната Нора да објавува свои разголени фотографии. Нора со своето „хоби“ продолжува и во времето на пандемијата. Сега ...
сите 2 | | | веќе видена

Легенди и кажувања од Долна Преспа Трите појаси народ Прв: Најпобарѓе (најпрвин) живел ен појас народ, кој биле многу висоќи луѓе и тие са колнеја: „Жими да не ...
| | веќе видена

Добрината е најголемата доблест на еден човек. Животот е премногу краток за да трчаме кон материјалните богатства. Секој ден треба да настојуваме да бидеме се’ ...
сите 3 | | | веќе видена

Хајди Клум (46) откри дека нема проблем со исхраната, бидејќи во моделингот научила дисциплинирано да се храни со диети кои ги држела со години. Кралицата на ...
сите 5 | | | веќе видена

Телото манифестира непријатна склоност да отекува. На медицински јазик тоа се нарекува едем и зад него можат да стојат различни причини. Уште поважно во ...
| | веќе видена

Човек се јавува на радио преку етер да ѝ порача на својата драга дека ја сака (знае дека она слуша), да ѝ се извини што не се вртел дома поради деловни гужви ...
сите 2 | | | веќе видена

next